Τρίτη 30 Απριλίου 2013

δεν είμαστε αόρατοι


επιτροπή ανέργων - δεν είμαστε αόρατοι


Με σπάνιες φιάλες του εξαιρετικού οίνου  donSamara triole εορτάστηκε η επίτευξη των στόχων στον τοπικό ΟΑΕΔ Ιλίου στη λεωφόρο Χασιάς. Τα ποσοστά ανεργίας αυξήθηκαν υπέρμετρα,  καταρρίπτοντας και τους πλέον αισιόδοξους υπολογισμούς της διοίκησης του υπουργείου απασχόλησης δουλοπάροικων και συναφών επαγγελμάτων. Αισίως, από 1.200.000 ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων έφτασε στο ρεκόρ των 1.499.999 ατόμων. Είμαστε πια πρωταθλητές, έρχονται νέες εποχές.

Πίσω από τους αριθμούς βέβαια δεν κρύβονται πρόσωπα αλλά η ανάπτυξη. Η διοίκηση του ΟΑΕΔ σε συνεργασία με τα υπουργεία Ανάπτυξης και Απασχόλησης αποφάσισε να απονείμει στον 1.500.000στό εγγραμμένο το δικαίωμα πρόσληψης άνευ αποδοχών στην εργολαβία της Ολυμπίας οδού. Προλάβετε.

Και ενώ όλα αυτά τα εορταστικά συνέβαιναν εντός του κτιρίου όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, έξω από αυτό ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, αν και ήταν παρών, έκανε πως δεν είδε και δεν κατέγραψε την σημερινή παρέμβαση διαμαρτυρίας της επιτροπής ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων Ιλίου-Πετρούπολης-Αγ.Αναργύρων Καματερού στον ΟΑΕΔ της οδού Χασιάς.

Η επιτροπή, με τη δυναμική της παρέμβαση μοίρασε έντυπα διεκδικώντας:

·       Επίδομα ανεργίας χωρίς προϋποθέσεις, για όλο το διάστημα της ανεργίας

·       Ο χρόνος της ανεργίας να προσμετράται στα συντάξιμα χρόνια

·       Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλο το διάστημα της ανεργίας

Αντιθέτως ο ALPHA προσέτρεξε για να καταγράψει το χαρμόσυνο και εορταστικό γεγονός της επίτευξης των στόχων της απερχόμενης διοίκησης του ΟΑΕΔ η οποία εις ένδειξη ευγνωμοσύνης προσέφερε τιμής ένεκεν τις σπάνιες φιάλες του εκλεκτού οίνου στα τοπικά στελέχη.

Καλά ΚΚΚρασιά παραμονές Μεγάλης Τετάρτης, Εργατικής Πρωτομαγιάς και Βαλπούργιας Νύκτας.

δες και:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...