Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ο Ζενέτος, η ελιά και τα κρασιά


Ο Ζενέτος, η ελιά και τα κρασιά

Ο Δήμαρχος Ιλίου μετά την επικοινωνία που είχε με τον λαοφιλή κο Βενιζέλο, της γνωστής Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης η ελιά, και κάτω από αφόρητες πιέσεις, αποδέχτηκε τελικά την πρόταση συνεργασίας και το χρίσμα της μεγάλης συνιστώσας της ελιάς (Πασοκ). Πρυτάνευσε η κοινή λογική και το κοινό συμφέρον καθ ότι οι συνθήκες αυτό επιβάλλουν. Ο κος Δήμαρχος αποκάλυψε το νέο όνομα της παράταξης, τα κρασιά, με την οποία θα κατέλθει στις προσεχείς εκλογές για να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο.

Το όνομα τα κρασιά προήλθε από την παλαιότερη επωνυμία, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Έτσι τα κρασιά θα είναι η συνιστώσα και ο εκφραστής της ελιάς στο δήμο Ιλίου. Μένει να δούμε αν και οι δυσαρεστηθέντες πρώην σύμβουλοι του κου Ζενέτου ακολουθήσουν τα  κρασιά ή ενταχθούν στο ποτάμι! Ο Ηράκλειτος όμως είπε: τα πάντα ρει, δις εις τον αυτόν ποταμόν ουκ αν εμβαίης, αεί γίγνεσθαι και μεταβάλλεσθαι και μηδέποτε το αυτό μένειν. ύες βορβόρω ήδονται μάλλον ή καθαρώ ύδατι.

Πάντως ανεπίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο για τη νέα Λευκή Νύχτα που προετοιμάζουν τα κρασιά. ‘’Ο λαός του Ιλίου διψά για καλό κρασί κι αυτό μόνο εμείς το διαθέτουμε και μάλιστα άφθονο’’ δήλωσε ο κος Ζενέτος, τραμπαλίζοντας με νόημα τον κουμπαρά όπου φυλά το αποθεματικό του.

Οι συμβουλές του ξάδερφου από την Αμερική εισακούστηκαν. Ψωμί κι Ελιά.

Καλά κρασιά.

δείτε καί: ο ξάδερφος από το Αμέρικα , Nasa Live
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...