Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

πάρκο Tρίτση: Κυριακή 15 Ιουνίου, συνέλευση ενάντια στις προωθούμενες ιδιωτικοποιήσεις

Την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 11 το πρωί στο θέατρο του Πάρκου θα πραγματοποιηθεί συνέλευση κατοίκων για τον κοινό συντονισμό ενάντια στην επιχειρούμενη εμπορευματοποίηση και στις προωθούμενες ιδιωτικοποιήσεις χώρων του Πάρκου Τρίτση από τον Φορέα Διαχείρισης.

 
Την προηγούμενη εβδομάδα η στάση των κατοίκων και η παρουσία τους στα γραφεία του φορέα διαχείρισης απέτρεψε την κατάθεση προσφορών για δύο διαγωνισμούς  που αφορούσαν στην ενοικίαση χώρων του πάρκου σε ιδιώτες για εμπορική εκμετάλλευση.


Για δεύτερη φορά, χθες 11 Ιουνίου, είχε προγραμματιστεί η κατάθεση προσφορών για άλλους δύο διαγωνισμούς. Η δυναμική συγκέντρωση κατοίκων, συλλογικοτήτων, δημοτικών και κομματικών παρατάξεων έξω από τα γραφεία του φορέα διαχείρισης του πάρκου “Αντώνης Τρίτσης” ματαίωσε και αυτή τη φορά την υποβολή προσφορών. Ο στόχος των συγκεντρωμένων να μπει “φρένο” στα σχέδια του φορέα για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων εντός του πάρκου πέτυχε!

Η Διοίκηση του Φορέα Διαχείρισης, γνωρίζοντας τις αντιδράσεις και τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, με ανακοίνωσή της φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει στα μουλωχτά τους σχεδιασμούς της για την ενοικίαση χώρων του πάρκου σε ιδιώτες για εμπορική εκμετάλλευση. Έτσι με τη νέα ανακοίνωση του φορέα καλούνται οι μνηστήρες-μισθωτές  να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι την Κυριακή 15-6-2014 τονίζοντας ότι «οι φάκελοι με τις προσφορές θα ανοιχθούν παρουσία των ενδιαφερόμενων μετά από ειδική πρόσκληση»!

Αποφασίζουμε για εσάς χωρίς εσάς. Μυστικά, για το καλό σας.

Διαφάνεια Παντού!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...