Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Έχουμε Καγκελάριο. Δε θέλουμε Πρόεδρο.


της προεδρίας το κάγκελο

 Έχουμε Καγκελάριο. Δε θέλουμε Πρόεδρο. Kageλάrios for President

Ένα από τα πρώτα μέτρα που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας ο δραστήριος Καγκελάριος είναι και η αποκατάσταση των απολυμένων κάγκελων της πλατείας Συντάγματος.

Ο Καγκελάριος αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του προέβη στις ακόλουθες  δηλώσεις: ‘’τα νέου τύπου κιγκλιδώματα που θα τοποθετηθούν θα είναι χρωματιστά και θα έχουν μητροπολιτικές προδιαγραφές’’.

 
Εν τω μεταξύ σε δημόσια διαβούλευση θα τεθεί της δημοκρατίας το κάγκελο.


Ήδη καταγράφονται τα πρώτα θετικά μηνύματα από τους ατενίστας, τη Ρόζα (την κόκκινη συνιστώσα - όχι τη ναζιάρα) και το ποτάμι (το κόμμα του πρώην υπαλλήλου του μπόμπολα). Οι μεν πρώτοι, ζήτησαν να τοποθετηθούν στα κιγκλιδώματα ειδικά ελάσματα για παπιόν και γραβάτες˙ οι δε δεύτεροι, διαδήλωσαν απαιτώντας τα νέα κάγκελα να είναι ερυθρά˙  ενώ οι τελευταίοι απαίτησαν: α) να τοποθετηθούν ειδικοί γάντζοι για να μπορούν να κρεμούν τα κουρασμένα τους σακίδια και β) ο διαγωνισμός για την προμήθεια  των νέου τύπου κιγκλιδωμάτων μητροπολιτικών προδιαγραφών να γίνει με απευθείας ανάθεση και να προτιμηθεί η κατασκευαστική που θα υποδείξει το ποτάμι.

Η καγκελαρία της δημοκρατίας δήλωσε πως θα εξετάσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλες τις προτάσεις.


Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι η συγχαρητήριος επιστολή που απέστειλε στον κύριο Τσίπρα, για την εκλογήν του, η Α.Μ. ο  κύριος Κωνσταντίνος Ντελ Γκρέτσιας προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων στους οπαδούς του.

Ε όχι!… Καλά ο Αβραμόπουλος… αλλά κι ο Κωνσταντίνος… Κόκκινος κι ο Κωνσταντίνος

Όχι να μας βγει κόκκινος κι αυτός.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...