Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Φτυστή ο παππούς της

ωραία που είναι η νύφη μας ωραία και τα προικιά της

Γάμος και βάπτιση μαζί.

Η διπλή τελετή έγινε κεκλεισμένων των θυρών, παρουσία υψηλών θεσμικών προσκεκλημένων, στο παρεκκλήσιον του καθεδρικού ναού της Federal Reserve.

Η μικρή Ελπίδα-Συμφωνία-Ντόλφυ
ποζάρει ανάμεσα στους τρισευτυχισμένους γονείς φορώντας τα βαπτιστικά της
Αν και το όνομα Μόνια θεωρούνταν το επικρατέστερο για τη μικρή νεοφώτιστη, το λαμπερό ζεύγος των νεονύμφων έκανε την έκπληξη! Ο πατήρ της ψιθύριζε μέχρι την τελευταία στιγμή προς τα αριστερά πως το όνομα είναι υποκοριστικό που προέρχεται από το ’’Ομόνοια’’, ενώ αντίθετα η μήτηρ διέδιδε προς τα δεξιά πως το Μόνια  είναι από το  ‘’Μνημόνια’’. Για να αποφευχθεί η σύγχυση και η οργή των συγγενών αποφασίστηκε το τριώνυμο Ελπίδα – Συμφωνία – Ντόλφυ.
Ελπίδα, για τους αριστερούς συγγενείς.  Συμφωνία, για τους δεξιούς συγγενείς  και Ντόλφυ, για τους θεσμικούς συγγενείς στο εξωτερικό.



Οι ανάδοχοι εσωτερικού καλωσόρισαν τους νεόνυμφους στο συνταγματικό τόξο.

Οι ανάδοχοι εξωτερικού εγγυήθηκαν μακροημέρευση του χρέους και ευχήθηκαν καλούς απογόνους στη μικρή Συμφωνία.


-Τίνος είναι ρε γυναίκα το παιδί;

-Φτυστή ο παππούς της, είπαν οι κακές γλώσσες

και τραγούδησαν τον ύμνο της συμμαχίας We are the WAR we are the children

έζησαν αυτοί καλά κι οι υπόλοιποι αποκοιμήθηκαν περιμένοντας τα χειρότερα


σύνδεση με τα προηγούμενα, κάντε κλικ και διαβάστε :















 Τα τρία Άλφα

– Ντόλφυ… Ντόλφυ… Μα τι μου θυμίζει… η Ντόλφυ;

  Α… Ναι …  ΑΑΑ… Τρία Άλφα…

Μμμ…  Αλλέξις…  Ανγκέλα …  Αντόλφυ  !

  Έτσι λοιπόν ! Φτυστή ο παππούς της !

ωραία που είναι η νύφη μας, ωραία και τα προικιά της. το 1962 στα ανάκτορα οι συγγενείς της νύφης ήταν εξωφρενικά απαιτητικοί. η προίκα της Σοφίας στον Χουάν Κάρλος αγγίζει το ιλλιγιώδες ποσό των 9 εκατομμυρίων δραχμών, για να μη ρεζιλευτούμε στους συμπεθέρους… Οι φοιτητές διαμαρτύρονταν στους δρόμους διεκδικώντας δωρεάν παιδεία, με σύνθημα «προίκα στην παιδεία, όχι στην Σοφία».

ωραία που είναι η νύφη μας ωραία και τα προικιά της. το 2015 οι συγγενείς της νύφης ήταν εξοργιστικά εκβιαστικοί. οι καιροί άλλαξαν λένε. ισότης των δύο φύλων. την προίκα τώρα την οφείλει η πλευρά του γαμπρού. οι ανάδοχοι εσωτερικού το έχουν ήδη αποδεχτεί και το διατυμπανίζουν. τι να κάνουμε; θα χάσουμε τα τρία άλφα. γάμος και βάπτιση πρέπει πάση θυσία να γίνουν. το γοργόν και χάριν έχει, λέει το σόι. θα προκληθεί εθνική καταστροφή αν ο Αλλέξις υπαναχωρήσει και δεν επιτελέσει τη διπλή τελετή. θα γίνουμε περίγελοι διεθνώς αν αφήσουμε έκθετους παιδί και τέτοια νύφη. η προικοδότηση επαφίεται «εις την πατριωτική ευαισθησία από την οποίαν εις τοιαύτας περιστάσεις διαπνέεται πάντα το έθνος». «θα πρέπει να δανειστείτε από εμάς, να κάνετε έρανο και να μας πληρώσετε τόκους για την προίκα, αν δε θέλετε να χάσει ο Αλλέξις την πριγκηπέσσα.» προτείνουν οι συγγενείς της νύφης. οι φοιτητές διαμαρτύρονται στους δρόμους διεκδικώντας γρηγορότερες ταχύτητες στο διαδίκτυο και ισχυρό σήμα παντού. οι φτωχοί συγγενείς πληρώνουν για άλλη μια φορά τη νύφη.

το προτεκτοράτο δε φεύγει απ το πάτο. πουλήσαμε το γάιδαρο να πάρουμε σαμάρι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...